Szolgáltatások

Teljes körű belsőépítészeti tervezés komplett tervdokumentációval, amely tartalmaz

építés–bontási tervet
berendezési tervet
álmennyezeti tervet
világítási tervet
burkolási tervet
hangulatkollázst
a berendezett helyiségekről látványterveket
bútortervezést, illetve a mobil bútorok kiválasztását
lámpatestek kiválasztását
falszín és tapéta kiválasztását
lakástextíliák kiválasztását
függönyözési tervet

Szolgáltatás díja: 6.900 Ft – 11.900 Ft /m2 +áfa

Lakberendezési tanácsadás:

Látványos moodboard-dal, hangulatkollázzsal szemléltetjük, miként válhat lakása egyedibbé, otthonosabbá az Ön és Családja számára legkedvesebb stílusban, követve a friss irányvonalakat és megtartva a legmagasabb használati értéket.

Személyes találkozónk után a megbeszéltek alapján kezdjük el a tervezést.  A kollázst egy árakkal és forrásokkal feltüntetett beszerzési listával egészítjük ki, így készítve elő további lépéseinket a megvalósítás felé, amelyben Megbízónk igénye szerint veszünk részt.

Az Ön kérésére 3D látványtervet alkotunk, így megelevenednek a hangulatkollázs elemei, a kivitelezés előtt a helyiségek majdani képe láthatóvá válik.

A hangulatkollázs elkészítésének díja helyiségenként, egyszeri kiszállással : 50. 000 Ft+ áfa
A 3D-látványtervezés és a kivitelezés díjazása egyéni megállapodás szerint történik.

Home staging:

Megbízónk kiadásra vagy eladásra szánt ingatlanát vonzóbbá tesszük, növelve az értéket, segítve az értékesíthetőséget. Legfőbb szempont a célzott vásárlóközönség általános ízlésvilágának felismerése és aszerinti enteriőr kialakítása, mindezt a lehető legkedvezőbb költségvetés mellett, időtálló színek használatával és az elképzelésekhez illeszkedő bútorok betervezésével, ami a jövőbeni bérlőnek, tulajdonosnak nagyon jó alapul fog szolgálni a lakás további otthonosabbá tételéhez.

A Fővároson kívül élő kedves Megbízóink esetén a helyszíni kiszállás számukra legkedvezőbb, egyedi feltételeit minden esetben egyeztetjük. Budapesti ingatlan esetén a szolgáltatás tartalmaz egy helyszíni kiszállást, látványtervet a megvalósítandó állapotról, és egy beszerzési listát a tervezett falszínekkel, tapétákkal, bútorokkal és további kiegészítőkkel.

Igény szerint tapasztalt kivitelező csapattal segítjük a megvalósulást.

Szolgáltatás díja: 15 m2-ig 40. 000 Ft /helyiség+ áfa

15 m2 felett 500. 000 Ft /helyiség+ áfa

Kivitelezéssel együtt megegyezés szerint.

Látványterv készítése:

Megbízóinkat segítjük abban, hogy az általuk elképzelt belső terek élő terveken is láthatóvá váljanak; a gondolatot megrajzoljuk, s továbbszőhetővé, finomíthatóvá tesszük.

A szolgáltatás díjazását Megbízóinkkal való egyedi megállapodással alakítjuk ki.

Számunkra minden megbízás egyedi. A látványterveinken saját ízlésvilágunkat éppen annyira jelenítjük meg, amennyire Megbízóink azt kérik illetve elvárják tőlünk.

Megbízó részletes, széleskörű elképzelésekkel                                                                                                  Teljes tervezői szabadság